Ivana Gottová vzteky bez sebe? Kamarádka Mistra obešla...

Gottová, Ivana 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 10:36 | Aktualizováno: 18. prosince 2019 9:21

Ivana Gottová se po smrti Karla Gotta snaží mít situaci pod kontrolou, a tak k nelibosti některých fanoušků vyslovila názor, že by se neměly konat žádné koncertní pocty. Jedna z kamarádek Mistra se ale rozhodla zákaz obejít.

Hana Zagorová před několika dny už tradičně koncertovala v Lucerně, kde se mimo jiné rozhodla uctít památku zesnulého kolegy a kamaráda Karla Gotta (†80). Jenže jak připomněl slovenský server pluska.sk, Ivana Gottová po jeho smrti oznámila, že si nepřeje a doslova zakazuje, aby se konali pocty a koncerty na jeho památku.

Populární zpěvačka tak musela najít způsob, jak zákaz od vdovy obejít. Jak vás stars24.cz informoval, Zagorová zvolila písničku, kterou se rozhodla zesnulému zpěvákovi zazpívat. Už předem ale vysvětlila, jak hodlá Ivanu obelstít. „Hezky to všechno uvedu, jeho jméno ale neřeknu,“ nechala se slyšet s předstihem.

Jak se Slavice s nelehkým úkolem vypořádala? „Chtěla bych to věnovat našemu společnému kamarádovi, kterému už to, jak ho máme rádi, nestihneme říct. Bude nám chybět už navždy,“ řekla publiku Zagorová, aniž by zaznělo Gottovo jméno. Alespoň za ní se ale objevily Mistrovy fotky.

Ivana Gottová formulovala svůj názor na vzpomínkové koncertní pocty jasně prostřednictvím své mluvčí. Aneta Stolzová to označila za bezohledné chování vůči zesnulému Gottovi i jeho nejbližším. Vydělávat na něm v době hlubokého smutku je prý nepřípustné. Haně Zagorové ale pravděpodobně nikdo nic takového nevyčítal.

Témata: Ivana Gottová Hana Zagorová Karel Gott