Jakub Vágner zatlouká: Láska ze StarDance? Tohle mluví za vše!

Jakub Vágner 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 9:22 | Aktualizováno: 17. prosince 2019 21:37

Není pochyb o tom, že si Jakub Vágner ve StarDance padl do oka se svou taneční partnerkou Míšou, otázkou zůstává, jak moc. Ačkoliv rybář zatlouká, jedna věc mluví před blížícími se Vánocemi za vše.

Už několikrát dala produkce StarDance dohromady takové lidi, že se z tanečních partnerů nakonec stali i životní. Letos k tomu měli na první pohled nejblíž Jakub Vágner a Michaela Nováková. Bratr Karel, manžel Simony Krainové, dokonce rybáře vyzýval k tomu, aby jasně řekl, jestli „už je Míša v rodině“.

Jakub a Michaela k sobě bezpochyby mají blízko, o tom nikdo nepochybuje. Syn slavného hudebníka jejich vztah popsal jako „takové taneční manželství“. Dokonce vyslovil názor, že úplně chápe, že ve StarDance ty vztahy a děti vznikaly. Nebude to i jeho případ?

Populární televizní rybář na to jde se svou taneční partnerkou zatím pozvolna. Kupříkladu připustil, že spolu budou trávit čas o blížících se svátcích. „Na Vánoce za Míšou určitě zajedu, uvidíme se! Ale kapra jí chystat nebudu, protože ona ryby nejí,“ řekl serveru ahaonline.cz.

Na přímé dotazy, zda spolu něco mají, ale neodpověděli. Vágner už navíc spřádá plány na cestu do zahraničí. „Mizí mi do Amazonie, a nemůžeme tak tančit na akcích, které nám nabízejí. Zlobí mě,“ posteskla si webu Nováková.

Témata: Jakub Vágner StarDance