Dominiku Gottovou deptá manžel! To snad není pravda…

Dominika Gottová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 8:24

Dominiku Gottovou sice od manžela Tima dělí stovky kilometrů, to ale neznamená, že by od něj měla klid. Psychicky nemocný hudebník se opět ozval a jeho žena jen kroutí hlavou, co všechno zase řekl.

Dominika Gottová se před jistým časem rozhodla dát sbohem manželovi a Finsku a vrátila se do Česka, kde tak po letech zase stráví Vánoce. Přípravy nepodceňuje, už si pořídila adventní věnec a chystá se na nákupy. Jinak bude vše probíhat jako za starých časů, pěkně v rodinném kruhu.

„Na Vánoce budeme s maminkou u kamarádů. Moc se na to těším,“ prozradila nejstarší dcera Karla Gotta (†80). Jen její muž jí svým chováním neustále přidělává starosti. Nově musela dementovat některá jeho šokující tvrzení o tom, jak se jim spolu vedlo.

„Zcela odmítám, že jsme chodili na jídlo pro bezdomovce. To není pravda! A odmítám také, že jsme žádali o pomoc ženu mého otce Ivanu. Nic jsme po ní nechtěli! Do svého skonu nám pomáhal tatínek,“ vysvětlila Gottová.

Vypadá to, že od psychicky nemocného manžela Tima se klidu jen tak nedočká. Hudebník navíc vyhrožuje, že už v lednu přiletí do Česka. Tak uvidíme…

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki