Jágr za dva roky ve StarDance? Víme, proč to není nemožné!

Jaromír Jágr 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. prosince 2019 16:18

Jen herci a sportovci zatím triumfovali ve StarDance, vítězství v taneční soutěži má spolu s olympijským zlatem ve sbírce lyžař Aleš Valenta. Napodobí ho v budoucnu Jaromír Jágr? Víme, proč to není nemožné.

Desátá řada StarDance je za námi a na další si budou televizní diváci muset počkat dva roky. O účastnících tedy můžeme jen spekulovat, dá se ale předpokládat, že televizní produkce opět zacílí i na nějakého sportovce. Letos je reprezentovala biatlonistka Gabriela Koukalová.

Jméno hokejisty Jaromíra Jágra by momentálně asi nikoho nepadlo. Ačkoliv je mu 47 let, hokeji se stále věnuje na nejvyšší úrovni. Nikdo ale neví, co bude za dva roky. Co se tance týče, měl by navíc, kde požádat o radu. Daniela Hantuchová, se kterou je v posledních dnech spojován, se totiž zúčastnila slovenské verze soutěže.

Pohledná tenistka předloni v pořadu Let‘s Dance nijak zvlášť nezazářila, vypadla už jako třetí v pořadí. Podle svých slov si oblíbila například waltz, který považuje za nádherný tanec, který jí připomněl styl, jakým hrávala tenis. A jak vlastně komentovala svůj neúspěch?

„Vždycky to beru reálně a vím, kde byla moje startovní pozice, která byla úplně jinde jako při ostatních soutěžích v tom, že moje tělo bylo třicet roků trénované opačným směrem,“ řekla dle serveru cas.sk. Je tedy možné, že by Jágrovi účast ve StarDance naopak nedoporučila.

Témata: Jaromír Jágr StarDance Daniela Hantuchová