Rapper Marpo měl KOLAPS: Po koncertě ho křísili!

Marpo skončil v péči záchranářů 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. prosince 2019 15:39

Rapper Marpo si naložil víc, než zvládl. Víkendový koncert sice ještě proběhl, v zákulisí se ale začalo odehrávat velké drama, u kterého nechyběla ani záchranná služba. Co se populárnímu hudebníkovi přihodilo?

Spousta lidí by se mohla domnívat, že má Ota Petřina alias Marpo víc času na odpočinek, než míval dřív. Kromě vlastních hudebních projektů byl ještě relativně nedávno také bubeník populární kapely Chinaski. Proto všechny překvapilo, co se stalo o uplynulém víkendu v severočeské Kadani.

Po sólovém koncertě ho totiž v zákulisí postihl kolaps. „Go hard or go home… Někdy to člověka prostě doběhne. Nedá se nic dělat. Nic vážnýho se nestalo, jedeme dál,“ napsal fanouškům o celé záležitosti na instagramu. „PS: díky ošetřovatelům z Kadaně byli jste skvělý! Díky všem fans!“ vzkázal ještě.

Větší obavy si podle všeho dělali lidé z jeho okolí, např. jeho manažerka. „Dozpíval poslední písničku a zkolaboval až v zákulisí. Hodně jsme se lekli, bylo na něm vidět, že něco není v pořádku. Proto jsme zavolali záchranku,“ řekla serveru expres.cz Bára Falgeová.

„Nakonec si ho ale neodvezli. Paní doktorka ho na místě vyšetřila a řekla mu, aby hodně pil a odpočinul si. Byla to čistě únava. Má toho moc,“ dodala. Tak doufejme, že si Marpo odpočine a nic takového se nebude opakovat.

Témata: Marpo (zpěvák)