Brad Pitt naštval Angelinu: Dětem představil její náhradnici!

Brad Pitt 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. prosince 2019 12:32 | Aktualizováno: 16. prosince 2019 22:02

V Hollywoodu se šušká, že Brad Pitt a Angelina Jolie nemají po rozvodu zrovna nejlepší vztahy a nejnovější informace to na první pohled potvrzují. Herec prý jejich dětem představil svou náhradnici a exmanželka zuří.

Brad Pitt a Angelina Jolie se letos definitivně rozvedli, kvůli dětem se spolu ale musí snažit vycházet. Podle některých informací se momentálně zabývají problémy dcery Shiloh, která přemýšlí o změně pohlaví. Hlavu jí možná plete i žena, kterou jí měl otec představit – Pittova údajná milenka Alia Shawkatová.

„Děti milují Aliu, zvlášť pak Shiloh, která obdivuje, jak je cool. Navíc sdílejí podobný smysl pro humor. Dokonce už plánují, že společně vyrazí na nákupy,“ tvrdí zdroj magazínu Life & Style. Hercova bývalá žena z toho ale moc velkou radost nemá.

Angelina prý drží nad dětmi ochrannou ruku a žádná žena pro ni není dost dobrá na to, aby dělala náhradní mámu. „Zuří. Dokonce vyhrožovala Bradovi, že dětem neumožní, aby s ním byly na jeho narozeniny (18. prosince) a přes Vánoce, pokud u toho bude Alia,“ konstatuje ve svém článku uvedený časopis.

Sám Pitt ale před několika dny popřel, že by udržoval nějaký vztah. „Nevím už ani, s kolika ženami mě za poslední tři roky spojovali. Nic z toho nebyla pravda,“ svěřil se v rozhovoru pro magazín New York Times. Podle serveru Gossip Cop je tedy celý příběh o setkání dětí s Shawkatovou smyšlený.

Témata: Brad Pitt Angelina Jolie Alia Shawkatová