Hunčárová po rozchodu s Ridim v objetí s „ex“: Vrací se k sobě?

Lucie Hunčárová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. prosince 2019 11:52

Lucie Hunčárová díky StarDance vyměnila jednoho partnera za druhého, ale ani s tím to nakonec nedopadlo. V poslední době má ale k prvnímu expartnerovi podezřele blízko. Vrací se s Janem Onderem k sobě?

StarDance je pro tanečníky Lucii Hunčárovou a Jana Ondera osudová pracovně i osobně. Dlouhou dobu tvořili pár, pak ale tanečnice dostala v jedné z řad za partnera kuchaře Emanuela Ridiho a přeskočila jiskra. Letos se ale s Italem rozešla a od té doby k sobě s expartnerem zase nacházejí cestu.

Fotografům spolu zapózovali i na finále letošní řady StarDance, na jejíž výrobě se Onder už tradičně podílel. Sami tak dali prostor spekulacím, jestli se k sobě náhodou nevrací. „Jsme kamarádi a občas spolu pracujeme. Je to fajn,“ svěřil se super.cz tanečník.

Hunčárové navíc dělal na finálový večer doprovod jiný fešák. Ona ostatně už před časem přiznala, že se rýsuje nový vztah. „Já o tom ještě nechci mluvit, protože je to úplně čerstvé. Je to člověk, který není pro média známý, není to žádná celebrita,“ prozradila zmíněnému webu.

Tanečnice ale nechce tajemného ctitele vystavovat stresu. „Hrozně rád by někdy viděl StarDance naživo, ale přesně z tohoto důvodu se mnou nešel. Tohle prostředí nezná, je z jiné branže, takže by se toho mohl leknout,“ dodala.

Témata: Lucie Hunčárová Jan Onder (tanečník)