Lucie Vondráčková: S výběrem nového partnera jí radí dva lidé!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. prosince 2019 10:40

I víc než rok po oznámení rozchodu s tehdejším manželem je Lucie Vondráčková oficiálně nezadaná a nového partnera nijak intenzivně nehledá. Pokud by se ale někdo našel, bude to celé konzultovat s dalšími dvěma lidmi.

Zatímco otec jejích dětí už je dávno opět zadaný a dokonce se se současnou partnerkou těší na dceru, která přijde co nevidět na svět, Lucie Vondráčková zůstává sama. Ona to tak ale nevnímá, jelikož má doma dva syny. S nimi má samozřejmě v plánu oslavit i Vánoce, na které se chlapci bezpochyby těší.

Od rozchodu s Tomášem Plekancem ji spojovali s několika muži, vážně to vypadalo především se dvěma – parkouristou Tomášem Zonygou a hokejovým brankářem Markem Peksou. Oba vztahy ale nakonec vyšuměly do ztracena. Oblíbená herečka a zpěvačka přiznala, že ohledně nového chlapa nemá rozhodující slovo jen ona.

„Pokud mi někdo do života přijde, bude to mít těžké, protože se bude muset líbit nejen mně, ale i dětem,“ řekla časopisu Story. Ve stejném rozhovoru ale přece jen prozradila, jak si nového partnera představuje.

Důležité prý bude, aby se jí uměl zastat. Z vlastní zkušenosti ale ví, že ani fajn kluci tohle mnohdy neumějí. Zároveň Vondráčkovou nebaví, když se chlapi berou moc vážně a chybí jim humor. Tak uvidíme, jestli natrefí na někoho, kdo bude splňovat její podmínky.

Témata: Lucie Vondráčková