Josef Abrhám slaví 80: Bolestivý rozchod kvůli Šafránkové!

Josef Abrhám (autor: Martin Pauer) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. prosince 2019 9:22 | Aktualizováno: 16. prosince 2019 22:00

Mezi osmdesátníky se letos zařadil i Josef Abrhám, herec a manžel Libuše Šafránkové, se kterou už je přes 40 let. Jeho předchozí partnerka ale dodnes nerada vzpomíná na to, jak o něj přišla.

V sobotu oslavil Josef Abrhám osmdesáté narozeniny. Ke gratulantům se jistě zařadila i jeho žena Libuše Šafránková, která k němu neodmyslitelně patří už přes 40 let. Vzali se v roce 1976 a o rok později se jim narodil syn Josef, díky kterému jsou trojnásobnými prarodiči. Ambici stát se jeho manželkou ale měly i jiné ženy.

Především to byla Naďa Urbánková, se kterou se seznámil v roce 1968. Bylo to prý láska na první pohled. „Strašně jsem se do něj zamilovala,“ popsala to dle serveru extra.cz zpěvačka a herečka v knize A příště lépe.

„Nikdy jsme se nevzali, byl to však jeden z nejdelších vztahů mého života a z mé strany určitě nejsilnější,“ prozradila Urbánková, která si s Abrhámem přála mít miminko. Herec na to ale nebyl připravený a nakonec se jejich cesty rozešly.

Bolest kvůli tomu cítí dodnes. „Na ten rozchod nerada vzpomínám,“ přiznala dáma, která se později provdala za manažera Jana Nemejovského. Podle svých slov to ale udělala tak trochu z trucu.

Témata: Josef Abrhám Naďa Urbánková Libuše Šafránková