Přiznání Terezy Kostkové: Tohle cítila k Ebenovi!

Marek Eben moderuje StarDance 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 21:19

Ke StarDance neodmyslitelně patří už deset řad, až letos ale Tereza Kostková prozradila, co v úplných začátcích soutěže cítila ke kolegovi Marku Ebenovi. S ním soutěž moderovat i nadále.

StarDance 2019 skončila o tomto víkendu i pro oba moderátory, kteří opět slyšeli chválu ze všech stran za to, jak televizní diváky soutěží provedli. Tereza Kostková a Marek Eben k soutěži neodmyslitelně patří už od začátku v roce 2006. Tehdy nikdo netušil, jak úspěšná show bude.

„Bylo to úplně jiné před těmi dvanácti lety a teď,“ přiznala usměvavá herečka ještě před startem právě ukočené desáté řady ve vysílání Českého rozhlasu. Tehdy měla Kostková svým způsobem důvod být ze svého kolegy nervózní.

„Byla jsem mladší a měla jsem v sobě extrémní obdiv a úctu vůči Marku Ebenovi, který byl pro mě taková modla. To všechno dnes v hloubce zůstalo, ale už je to i partnerský a přátelský vztah,“ prozradila v únoru letošního roku.

Dnes už nervozitu odbourala a diváci ani „televizáci“ si bez ní StarDance neumí představit. Proto je již potvrzeno, že Kostková a Eben budou moderátory další řady, která je v plánu na podzim 2021. 

Témata: Tereza Kostková Marek Eben