Na StarDance nenechali nit suchou: Diváci se bouří proti vítězce i porotě!

StarDance 2019 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 14:10

Ve StarDance včera korunovali novou královnu tanečního parketu, herečka Veronika Kubařová se o všem na trůnu nezamlouvá všem divákům. Kritici se na sociální síti opřeli nejen do ní, ale i do porotců.

Vítězkou letošní StarDance se stala herečka Veronika Khek Kubařová a prakticky od chvíle, co moderátoři vyhlásili její jméno, lidé diskutují na sociálních, jak jsme naznačovali. Převažují pozitivní reakce, ale objevují se i negativní komentáře.

„Nejkrásnější pořad, úžasná atmosféra přenášená do našich domovů a duší. Moc si užívám krásu a půvab Terezky Kostkové a Marka Ebena, soutěžících i poroty. Nádhera,“ píše na facebooku Taťána. Řada lidí ale na právě skončeném ročníku našla i mouchy. „Byla to krásná řada, všichni mi budou chybět - mimo Drexler, Genzera a Chlopčíka,“ tvrdí Sisi.

Některým divákům se nelíbilo ani jméno královny tanečního parketu. „Matouš měl vyhrát… proč zrovna ta, která byla v minulém díle skoro na vyřazení. Kam dali diváci oči,“ diví se zklamaná Daria. Kubařovou ale nešetřili ani pánové.

„Z taneční soutěže StarDance 2019 se stala obdoba soutěže Česko Slovensko má talent?“ ptá se Miroslav. „Vítězkou se stala zpívající tanečnice s podivným tanečním výkonem. Od noblesy na parketu k pouličnímu řádění na parketu. Sestup z výšin k zemi. A tak to v minulosti bývalo hezké,“ posteskl si tradiční divák.

Témata: StarDance Veronika Kubařová