Jakub Vágner o lásce ve StarDance: Slova o manželství!

Jakub Vágner bude tančit s Michaelou Novákovou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 13:33 | Aktualizováno: 17. prosince 2019 18:42

Jakub Vágner měl během StarDance podezřele blízko ke své taneční partnerce, dokonce se mluvilo o tom, jestli spolu něco nemají. Oblíbený televizní rybář už jejich vztah přirovnává k manželství.

Jubilejní desátá řada StarDance je u konce. Do života finalisty Jakuba Vágnera přivedla jeho taneční partnerku Michaelu Novákovou, se kterou si evidentně padli do oka. Ostatně už v průběhu soutěže se spekulovalo o tom, že jsou víc než jen kamarádi.

Chemie mezi nimi si všimli i příbuzní rybáře. „Tak co, kámo, Míša už je v rodině, nebo jak to je?“ komentoval na sociální síti jejich vztah Kubův bratr Karel, manžel modelky Simony Krainové. Před Novákovou ještě smekl klobouk. „Nechápu, jak jsi ho zvládla. Dobrá práce,“ chválil.

Sám Jakub je ohledně případného vztahu poměrně zdrženlivý. „To si musíte zjistit sami,“ vzkázal novinářům. Zároveň ale pronesl slova, po kterých je leccos o poznání jasnější.

„Tohle je v podstatě takové taneční manželství. Zůstává to u toho tance, ale samozřejmě úplně chápu, že tady ty vztahy a děti vznikaly. Protože x měsíců se po někom vzájemně plazit, aby z toho nic nebylo, tak je to těžký!“ řekl serveru blesk.cz.

Témata: Jakub Vágner StarDance