Jiřina Bohdalová po nemoci ve svém živlu: Líbačka s Boučkem!

Jiřina Bohdalová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 20:50

Jiřina Bohdalová je po zdravotních problémech opět v jednom kole. Z divadla si dokonce odskočila do televize, kde se děly věci. Legendární herečka se tam ujala moderátora Libora Boučka.

Jiřina Bohdalová skončila před pár týdny kvůli zdravotním problémům v nemocnici, odkud ji lékaři naštěstí po několika dnech propustili domů. Legendární herečka nakonec i relativně ochotně prozradila, co jí vlastně bylo. Teď už je ale zase v jednom kole.

V Divadle Na Jezerce se připravuje na na premiéru hry Gin Game, kterou už museli z prosince přesunout na února. Mezitím si ale stihla odskočit do televize, aby natočila speciální vánoční díl soutěže Máme rádi Česko.

Tam se ukázala už loni, letos byla ale z týmu Jakuba Prachaře převelena k Vojtovi Kotkovi, který byl štěstím bez sebe. „Já jsem byl opravdu moc rád, že paní Bohdalová byla u mě v týmu a stála po mém boku,“ prozradil webu super.cz. Vášnivého polibku se ale dočkal moderátor Libor Bouček. 

Podle informací ze zákulisí proběhlo vše bez potíží. „Paní Bohdalová byla opět ve formě, moc milá, myslím, že si natáčení užila stejně jako v loňském roce. Ona je hodně soutěživá, ráda vyhrává,“ uvedl zdroj zmíněného serveru.

Témata: Jiřina Bohdalová Libor Bouček Vojtěch Kotek Jakub Prachař