Ester Ledecká prozradila tajemství: Rituály v posteli!

Ester Ledecká 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 19:00

Ester Ledecká nepřestává udivovat sportovní svět tím, že se na opravdu nejvyšší úrovni věnuje hned dvěma zimním sportům. Těžko říct, ale možná, že jí dopomáhají i postelové rituály.

Ani tradiční rituály dnes Ester Ledecké nepomohly k dobrému výsledku. Úřadující olympijská vítězka dnes poprvé v probíhajícím ročníku Světového poháru v alpském lyžování nebodovala, když skončila na 31., tedy prvním nebodovaném místě. 

Dcera hudebníka Janka Ledeckého zatím usíná sama, přítele nemá, ačkoliv se netají sympatiemi ke zpěvákovi Bryanu Adamsovi nebo Jaromíru Jágrovi. Nedávno dokonce prozradila, jak si do budoucna představuje manžela. Přesto se svěřila, jak to vypadá v její posteli.

„Chodím do postele v devět večer. Vždycky. I když můžu spát druhej den do oběda,“ prozradila v listopadovém rozhovoru pro web isport.blesk.cz. Když se jde na lyže, tak se vstává brzo. Jak se Ester vyhýbá frontám na lanovku?

„Snažím se bydlet na kopci vždycky co nejvýš, abych mohla lyžovat ještě dřív, než jede první kabina,“ vysvětlila lyžařka a snowboardistka. 

Témata: Ester Ledecká