Karel Šíp pod palbou: Pražský hrad zuří!

Šíp, Karel 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 17:03 | Aktualizováno: 16. prosince 2019 13:44

Karel Šíp si ve včerejší Všechnopárty udělal nové nepřátele. Ozvali se totiž lidé z Pražského prezidenta, kterým se nelíbil jeden z vtipů populárního baviče. Ten si totiž utahoval z hlavy státu.

V pátek se opět vysílal nový díl populární talk show Karla Šípa a známý bavič zjistil, že ho sledují i na Pražském hradě. Dostal se totiž pod palbu prezidentova mluvčího Jiřího Ovčáčka, který včerejší epizodu evidentně sledoval a moc se mu nelíbila.

„Všechnopárty, před chvílí. ‚My bysme rádi změnu,‛ blekotá žulící se a celý zrůžovělý Karel Šíp o výběru prezidenta. ‚Je zdravá,‛ komentuje slovenskou prezidentku a div se neplácá do kolen,“ popsal spolupracovník hlavy státu na twitteru. 

Ovčáček si na závěr dovolil vyslovit svůj názor, se kterým ale následně spousta diskutujících vyslovila nesouhlas. „ČST Praha nacpe své vlhké politické sny i do pátečního zábavného pořadu,“ konstatoval kontroverzní mluvčí.

Uvidíme, jestli si Pražský hrad nepostěžuje i oficiálně. Šíp nedávno prozradil, že jeden jeho malér z Všechnopárty už to dopracoval až na Radu České televize.

Témata: Karel Šíp Jiří Ovčáček