Tohle je Dominika Gottová? Slováci čekali trosku a teď se diví!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 14:35 | Aktualizováno: 16. prosince 2019 13:55

Osud Dominiku Gottovu zavál zpátky domů do Česka a její život tady zajímá i Slováky. Naši východní sousedé měli celkem jasnou představu, jak bude dcera Karla Gotta vypadat, a teď jsou překvapeni, že je to celé jinak.

Návrat Dominiky Gottové do Česka neunikl ani médiím u našich východních sousedů, jelikož Karla Gotta (†80) považovali za svého i tam. Osudy jeho nejstarší dcery proto logicky zajímají i tamní čtenáře. 

Podle webu casprezeny.pluska.sk naskočila Gottová po příjezdu domů na tenký led mediální popularity a začala se objevovat ve společnosti i v médiích. K vlastnímu překvapení se navíc setkává s pozitivními ohlasy na snahu změnit život. To ji prý nesmírně motivuje.

Největším překvapením však pro Slováky je její vzhled. „Po úpravě profi vizážistky a stylisty si zapózovala před objektivem fotoaparátu. A na to, že ještě v létě vypadala jako troska, vypadá teď opravdu dobře,“ píše doslova zmíněný server.

„Nezbývá než věřit, že tento boj nevzdá a dokáže nejen lépe vypadat, ale i se o sebe postarat. V každém případě je škoda, že se této Dominičiny změny nedožil její otec,“ dodává ve svém článku výše uvedený portál. 

Témata: Dominika Gottová