Agáta Prachařová a Vánoce? Jednoho tátu už přesvědčila!

Agáta Prachařová s tatínkem Jiřím 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 13:59

Agáta Prachařová si vysnila, že na letošní Vánoce se sejde u jednoho stolu s tatínky obou svých dětí. Jednoho tátu už evidentně přesvědčila k tomu, aby k ní domů dorazil.

Agáta Prachařová se chystá na letošní Vánoce, které budou oproti těm v předcházejících letech zase něčím odlišné - především budou první od chvíle, co došlo k odluce mezi ní a manželem Jakubem. Dvojnásobná maminka si přesto přeje, aby otec její dcery na svátky dorazil.

„Dvacátého třetího prosince dělám společný Štědrý den pro tatínky. Myslím si, že se kluci neznají, tak ať se poznají,“ nechala se dcera herečky Veroniky Žilkové slyšet už před několika dny. U stolu by tedy ráda měla i Kryšpínova otce Mirka Dopitu.

Zatím ale k sobě domů dostala pouze vlastního tatínka, reklamního režiséra Jiřího Hanycha. Fotografií s ním se modelka a moderátorka pochlubila na sociální síti. „Tak po něm jsem. Táta,“ okomentovala snímek na instagramu.

Jestli se tatínků dočkají i její děti, je zatím ve hvězdách. Sama Agáta si k Vánocům nadělila vánoční dárek v podobě nového přítele Zdeňka. Bude z něj jednoho dne tatínek jejího dalšího potomka? Uvidíme…

Témata: Agáta Hanychová