Jaromír Jágr: Odkryl plány na Vánoce i Silvestra!

Jaromír Jágr 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 13:21 | Aktualizováno: 14. prosince 2019 23:00

Dokud hrál v NHL, byly pro něj i svátky na konci roku hracími dny, po návratu si tak Jaromír Jágr zvyká na to, že je o Vánocích pánem svého času. Na sociální síti prozradil fanouškům, jak je hodlá letos strávit. Bude s Danielou Hantuchovou?

Normálně jsme zvyklí na to, že Jaromír Jágr na sebe poutá pozornost především svými hokejovými výkony. Nejen kvůli tomu, že je momentálně zraněný, to je v posledních dnech jinak. Řeší se především jeho údajný románek s bývalou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou. Figuruje kráska v jeho plánech na Vánoce a Silvestra?

Zdá se, že ne. Legendární hokejista naznačil, že svátky stráví spíš s některým z rodinných příslušníků. Co také prozradil v internetovém vysílání o svém vztahu k Vánocům? „Měl bych je radši, kdybych většinu Vánoc strávil v České republice, ale tu šanci jsem nikdy neměl a většinu svých Vánoc jsem od svých třinácti let cestoval,“ svěřil se fanouškům.

Možná i proto neví, jak si to pořádně užít, a tak prosí o radu. „Kdyby měl někdo nějaký nápad, jsem připravený. Nějaká skvělá párty. Já jsem zatím volný. Hrajeme až 3. a 4. ledna. Můžeme něco podniknout. Jsem volný jako pták,“ prohlásil olympijský vítěz.

Každý, kdo by mu chtěl cokoliv navrhnout, by měl vědět jednu věc - na Moravu a Slezsko se mu nechce, protože je to strašná dálka. „Ideálně někde v okolí Prahy. Jsem na jízdu starý. Nebaví mě to,“ dodal na závěr.

Témata: Jaromír Jágr