Aničku Slováčkovou čeká další léčba: KOMPLIKACE?!

Anna Slováčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 12:05

Anička Slováčková dál statečně bojuje se zákeřnou rakovinou prsu, kterou u ní několik týdnů nazpět podchytili lékaři. Teď prozradila, jaký bude další postup - musí na operaci i další chemoterapie. Jsou za tím snad nějaké komplikace?

Už několik týdnů všechny zajímá boj Aničky Slováčkové se zákeřnou nemocí, lékaři jí totiž před časem diagnostikovali rakovinu poté, co si nahmatala bulku v prsu. Ihned se začala léčit, a tak všichni věří, že to dobře dopadne.

„Vypadá to dobře, protože to lékaři podchytili včasně,“ prozradila extra.cz dcera slavných rodičů Felixe Slováčka a Dády Patrasové. Právě oni si dělají o milovanou dceru velké obavy a snaží se být všemožně nápomocni. 

„I rodina je klidnější, myslím mamku, tátu a bráchu. Drží mi palce a to mně hrozně pomáhá,“ nechala se slyšet sympatická herečka a zpěvačka, která navzdory potížím nezanedbává práci. Aktuálně podle svých slov pracuje na natáčení videoklipu k nové písni. 

I z toho je patrné, že Anička zatím náročné období zvládá dobře. „Všechno je dobré… Mám za sebou tři chemoterapie a vše zvládám. Zatím léčbu zvládám fyzicky i psychicky,“ pochlubila se Slováčková.

Témata: Anna Slováčková