Mluvčí Gotta ukázala dcerku: Po smrti Mistra a smutku velká radost!

Aneta Stolzová s novorozenou dcerou 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 11:26

Po smrti Mistra Karla Gotta samozřejmě ovládl smutek i jeho mluvčí Anetu Stolzovou, už po pár dnech ho ale vystřídala radost z narození dcery. Stolzová už malou Amálii Karlu poprvé ukázala ve společnosti.

Jen pár dní po smrti Karla Gotta (†80) zavládla v jeho okolí alespoň na chvíli radost. Jak vás stars24.cz informoval, rodinná mluvčí Aneta Stolzová přivedla v říjnu na svět malou dceru Amálii Karlu, která dostala druhé jméno právě na počest Mistra. Holčičku dokonce už poprvé vzala do společnosti.

Konkrétně ji vzala na křest nové knihy Haliny Pawlowské. „Jsme poprvé takhle mezi lidmi, dostali jsme pozvání od Haliny, tak jsme dorazili jí pogratulovat ke knize,“ vysvětlila super.cz Stolzová, která si zatím nemá na co stěžovat.

„Moc si to užívám, Amálka je velmi hodná, začíná dělat první pokroky, směje se, pase koníčky, takže jako každá čerstvá maminka jsem z ní samozřejmě v sedmém nebi,“ svěřila se mluvčí, která vychovává ještě staršího syna Adama.

Stolzová už dříve prozradila, že si s Mistrem ještě stihla na malou Amálku přiťuknout. Stalo se tak během její návštěvy na Bertramce jen pár dní před jeho odchodem.

Témata: Aneta Stolzová