Je Lucie Vondráčková namachrovaná? Ostrá slova muže, který s ní chtěl umřít!

Lucie Vondráčková a Julián Záhorovský 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 8:58 | Aktualizováno: 14. prosince 2019 12:49

Julián Záhorovský zpívá Lucii Vondráčkové, že s ní chce umřít. Přál by si to ale i v reálném životě? Účastník první řady SuperStar měl možnost zpěvačku dobře poznat a udělat si na ní vlastní názor. Tady je!

Od chvíle, kdy se Lucie Vondráčková rozešla s Tomášem Plekancem, mělo jen pár mužů možnost s ní strávit tolik času jako Julián Záhorovský, který pro ni napsal duet Umřu s tebou. Někdejší účastník SuperStar má pro dvojnásobnou maminku jen slova obdivu.

„V soukromí jsme si měli co říct, protože máme podobné názory nejen na hudbu, ale i život obecně. Lucka se umí postarat o své děti i ve svém pracovním zápřahu a takovou bych si já dokázal představit i manželku ve svém životě,“ prozradil extra.cz a posteskl si: „Škoda jen, že já nejsem na holky z branže.“

Podle jeho slov má oblíbená zpěvačka obrovskou energii a je příkladem ženy, která je silná, pozitivní, motivující a své soukromé bolesti netahá ven a nedává je najevo. „Je pro mě příkladem, jak má vypadat skutečná hvězda,“ řekl narovinu. 

„Lucie je jeden z největších dříčů v showbyznysu, které jsem měl tu čest potkat. Je profesionálka a její letité zkušenosti nejen z hudebního prostředí mě samotného zaskočily. Myslel jsem si, že to bude namachrovaná ženská, ale s jakou pokorou přistupuje nejen k pracovním povinnostem, ale i rodinným, jsem nečekal,“ dodal Záhorovský.

Témata: Lucie Vondráčková Julián Záhorovský