Karel Gott (†80): Vdova chystá na Vánoce PŘEKVAPENÍ!

Karel Gott s ženou Ivanou 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 8:28 | Aktualizováno: 14. prosince 2019 15:17

Česko čekají za necelé dva týdny první Vánoce od smrti Karla Gotta, je tedy jasné, že Mistrovi fanoušci budou chtít nějak uctít jeho památku. Sama vdova Ivana Gottová proto chystá jedno velké překvapení.

Jak už vás stars24.cz informoval, došlo k zásadnímu posunu, co se týče místa posledního odpočinku Karla Gotta (†80) na hřbitově na pražských Malvazinkách. Podle zaměstnankyně správy hřbitova už Ivana Gottová vybrala místo.

„Paní Ivana Gottová společně s architektem již několik týdnů intenzivně pracuje na tom, aby místo posledního odpočinku pana Karla Gotta bylo co nejdříve hotovo,“ potvrdila serveru expres.cz rodinná mluvčí Aneta Stolzová. 

Zároveň vysvětlila, že aby byl hrob důstojný osobnosti Mistra, nebylo možné jej připravit během pár dnů. Fanouškům ale prozradila, kdy budou moci na Malvazinky vyrazit. „Paní Gottová dělá vše pro to, aby na Vánoce bylo vše hotovo tak, aby lidé mohli přijít na hřbitov na pražských Malvazinkách uctít památku pana Gotta a zapálit svíčku,“ dodala.

Kolem hrobu Karla Gotta v minulosti panovala řada nejasností. Řada jeho blízkých tvrdila, že chtěl spočinout u rodičů v Újezdu u Svatého Kříže na západě Čech. Ivana Gottová ale později uvedla, že si sám přál být pohřben na Malvazinkách.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová