Jiřina Bohdalová: Prozradila, s čím přesně skončila v nemocnici!

Jiřina Bohdalová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. prosince 2019 13:43

Není to tak dlouho, co Jiřina Bohdalová skončila na několik dnů na nemocničním lůžku. Až nyní ale herečka prozradila přesnou diagnózu, kterou stanovili lékaři. Z čeho ji museli vyléčit?

Jak vás stars24.cz informoval, osmaosmdesátiletá Jiřina Bohdalová skončila před pár týdny kvůli zdravotním problémům v nemocnici, mluvilo se tehdy dokonce o závažných potížích. Po několika dnech ji ale lékaři propustili domů a teď už je plná síly zpátky v pracovním procesu. Co jí vlastně bylo?

„Měla jsem, stejně jako každý normální člověk, střevní potíže. Už je mi ale dobře,“ svěřila se serveru expres.cz. Především v Divadle Na Jezerce teď musí dohánět manko. „Pracuju na nové hře, sedím nad textem a tříbím mozek,“ doplnila vzápětí.

Kvůli práci zatím legendární herečka šidí Vánoce, konkrétně nakupování dárků. „Teď to prostě nestíhám, což je pochopitelné, protože od deseti do dvou zkouším novou hru, pak mám další povinnosti. Já ale Vánoce neošidím. Když jde o nákupy, jsem rychlá,“ dušuje se.

Bohdalová se momentálně připravuje především na premiéru hry Gin Game, kde má hrát se slovenským kolegou Milanem Kňažkem. Tu už museli z 11. prosince přesunout až na 5. února 2020.

Témata: Jiřina Bohdalová