Manželství komika Zdeňka Izera v troskách? Po 15 letech přišel rozvod

Zdeněk Izer a Olga Izerová

Autor: Ďásková, stars24.cz

11. ledna 2018 18:46 | Aktualizováno: 12. ledna 2018 5:22

Jeden z nejpopulárnějších českých komiků nevstoupil do roku 2018 zrovna pravou nohou. Po 15 letech se rozvádí se svou ženou Olgou. Za rozchodem dvojice údajně stojí chování Zdeňka Izera. Server TN.cz uvedl, že měl svou ženu dokonce psychicky týrat a ponižovat.

"Žila ve zlaté kleci, pokud se vším souhlasila a neodporovala, byl klid, ale když se vzepřela vůli manžela, bylo zle. Často jí i vulgárně nadával, že má v hlavě nas*áno apod.," uvedla přítelkyně Izerovy ženy, která si nepřála být jmenována.

Dodává, že situace se vyhrotila poté, co si Olga Izerová otevřela vlastní kavárnu.

„Olga si ke Zdeňkovi vypěstovala nenávist a averzi za jeho psychické týrání a ponižování. V poslední době je už ani nikdo ze známých nenavštěvoval. Choval se k ní jako k onuci i před lidmi. Ze začátku jsme si mysleli, že to myslí z legrace, když se ukázalo, že ty nadávky myslí vážně, bylo nám hodně nepříjemně,“ popsala trápení své kamarádky.

A s kritikou na adresu Zdeňka Izera pokračuje. "Je úplně jiný, než jak se jeví v televizi. V soukromí je to spíš introvert, ale v manželství je to despota." Dodává také, že Olga nemohla ani chodit do práce. V posledních letech už to ale nevydržela a otevřela si vlastní kavárnu. To se komikovi samozřejmě nelíbilo a kromě nadávek své ženě také prohledával telefon.

O rozvod požádala sama Olga Izerová. Manžel s rozvodem prý souhlasil, jakákoliv další dohoda s ním je ale údajně nemožná.

Témata: Zdeněk Izer Olga Izerová