Dominika Gottová: Odmítla pomoc a z Bertramky přišel ostrý vzkaz!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. prosince 2019 9:25 | Aktualizováno: 14. prosince 2019 23:00

Dominika Gottová se po návratu do Česka rozhodla nespoléhat na pomoc nejbližších a naopak se obrátila na kamarády. Vdově Ivaně Gottové se to ale podle nejnovějších informací úplně nelíbí.

Dominika Gottová se minulý týden rozhodla uniknout ze spárů nevěrného a psychicky nemocného manžela Tima a z Finska se vrátila do Česka. Vzhledem k velké mediální sebeprezentaci nejstarší dcery Karla Gotta (†80) tuto informaci zaznamenali i na Bertramce, kde s dcerami žije vdova Ivana Gottová.

Manželka Dominičina tatínka jí v říjnu platila letenky do Prahy, aby se mohla zúčastnit mše a pohřbu po jeho smrti. S vědomím, že je teď Dominika ve složité životní situaci, vzkázala Ivana prostřednictvím rodinné mluvčí, že je znovu připravena jí případně pomoci. Jenže rychlá reakce všechny překvapila.

„Já jsem šťastná, že jsem v Česku. S bydlením mi pomohla kamarádka, teď si sháním práci. Je mi dobře a daří se mi. Ivanu o pomoc nežádám,“ reagovala obratem Dominika.

Z reakce Ivany Gottové ale vyplývá, že se jí chování příbuzné úplně nezamlouvá. „Paní Ivana Gottová nebude komunikovat s Dominikou prostřednictvím médií. Proto ani nebude na její mediální konání či vystupování jakkoliv reagovat,“ řekla extra.cz mluvčí Aneta Stolzová.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová