Jágr a Hantuchová: Hokejista prozradil, čím mu učarovala!

Jaromír Jágr 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. prosince 2019 8:48 | Aktualizováno: 14. prosince 2019 22:57

Už druhý týden je Jaromír Jágr spojován s tenistkou Danielou Hantuchovou a jeho fanoušky to evidentně zajímá. Legendární hokejista prozradil, čím mu pohledná Slovenka učarovala.

Čechy i Slováky zájem, jak se navzájem okouzlili Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová. Legendární hokejista a bývalá úspěšná slovenská tenistka byli před časem přistiženi na romantické schůzce v Praze. Od té chvíle je spolu sice nikdo neviděl, přesto už se dokonce objevují i spekulace o svatbě a dětech.

Důvod, proč krásná Slovenka olympijskému vítězi učarovala, je podle všeho úplně prostý. „Mám rád holky z Československa,“ odpověděl v živém internetovém vysílání na dotaz fanouška, jak se mu líbí Slovenky. „Slovanský typy, je jedno jestli Ukrajina, Bělorusko, Rusko, Česko, Slovensko, ale třeba i z bývalé Jugoslávie,“ doplnil Jágr.

Přesto mu ale hrozí, že blížící se Vánoce stráví sám, protože zatím žádný plán nemá. „Jsou za dveřma, ale nevím. Sám nechci… Ještě to musíme vymyslet. S rodičema? Se sestrou, synovcem?“ zmínil i možné varianty.

Tak jako tak, už by měl začít se sháněním dárků. Podle svých slov je v tom ale „hodně špatnej“. „Jakmile se někde objevím, nemám klid na nakupování. Snažím se s každým vyfotit, podepsat a najednou zjistíš, že tam jdeš za nějakým účelem a nemáš šanci ho splnit,“ vysvětlil hokejista.

Témata: Jaromír Jágr Daniela Hantuchová