Monika Absolonová: MASOVÁ STŘELBA v Ostravě ji tvrdě zasáhla!

Absolonová, Monika 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. prosince 2019 18:41

Zpěvačka Monika Absolonová je otřesena střelbou v ostravské nemocnici, při níž zemřelo podle poslední bilance sedm lidí. O den a půl dříve tam totiž měla koncert.

Monika Absolonová na Instagramu přiznala, že tragédie, která se stala v Ostravě, jí hluboce otřásla. Sama tam totiž chvíli předtím vystupovala. 

"V neděli jsem tam zažila jeden z nejhezčích vánočních koncertů a o den a půl později tam člověk pozabíjí, jen tak, ráno v nemocnici v čekárně dalších 6 lidí. Upřímnou soustrast všem blízkým i vzdáleným. Je mi to moc lito. A velké díky všem, kdo pomáhal, pátral a zachraňoval," napsala zpěvačka.

Dvaačtyřicetiletý muž z Opavska začal v čekárně traumatologické ambulance bez varování střílet z nelegálně držené zbraně v úterý po 07:00. Pak odešel a asi o tři hodiny později spáchal v Děhylově na Opavsku sebevraždu. Střelec v čekárně zabil šest lidí a tři zranil.

Počet obětí úterní střelby ve Fakultní nemocnici Ostrava dnes stoupl na sedm po úmrtí postřelené ženy, která byla po útoku v kritickém stavu. Jeden z ostatních dvou postřelených už byl dnes propuštěn domů, další zůstává v nemocnici ve stabilizovaném stavu.

Témata: Monika Absolonová střelba ve Fakultní nemocnici v Ostravě (10. 12. 2019)