Další rána Gottové: Mexickou milenkou manžela to nekončí!

Dominika Gottová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. prosince 2019 16:59

Manžela sice opustila, přesto se Dominika Gottová neustále dozvídá, co všechno jí vlastně finský hudebník Timo provedl. Nově se ukázalo, že mexická milenka Claudie nebyla jedinou ženou, do jejíž přízně se snažil vetřít.

Dominika Gottová se rozhodla opustit manžela Tima Tolkkiho a odjet z Finska zpět domů do Česka z řady důvodů – jedním z nich byla jeho údajná nevěra s mladičkou mexickou milenkou Claudií. Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) je spolu měla dokonce přistihnout v posteli.

Ukazuje se ale, že nešlo o jedinou ženu, kterou se třiapadesátiletý Fin snažil okouzlit. „Timo mě oslovil a požádal o přátelství, ať už proto, že jsem blondýnka, nebo zapálená rockerka. Každopádně já na zadané muže ale nereaguju, to je pro mě naprosté tabu,“ prozradila Aha! dle serveru blesk.cz čarodějka Ariana Argoni.

Na metalového muzikanta a jeho jednání v posledních týdnech má celkem jasný názor. „Podle mě Timo pocítil šanci, když Dominice umřel její milovaný tatínek, dostat se na výsluní, k majetku, uchopit šanci za pačesy… Ale bohužel, právě pod vlivem mánie, která nemá s racionálním uvažováním nic společného,“ konstatuje.

Timovi to každopádně nevyšlo ani s Mexičankou, které dokonce chvíli vyhrožoval žalobou. Poté začal opět fantazírovat o Dominice, za níž chce v lednu vyrazit do Česka. Ona o tom ale nechce slyšet.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová