Charlotte Gottová: Dojemné FOTO a VZKAZ tátovi do nebe!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. prosince 2019 15:02 | Aktualizováno: 15. prosince 2019 14:11

Už dva měsíce se malé dcery vyrovnávají se ztrátou táty Karla Gotta. Jedna z nich se rozhodla uctít jeho památku po svém na sociální síti, kde zveřejnila fotografie i dojemný vzkaz adresovaný do nebe. Co v něm stálo?

Na Bertramce budou letos Vánoce o poznání smutnější, než bývalo zvykem. Rodina Karla Gotta (†80) je totiž bude poprvé slavit bez něj – legendární zpěvák totiž počátkem letošního října podlehl akutní leukémii. Atmosféra bezpochyby dolehne na vdovu Ivanu Gottovou i obě mladší dcery.

Charlotte, která se i díky veleúspěšnému společnému duetu nejspíš vydá v tatínkových šlépějích, se snaží se ztrátou milovaného člena rodiny vypořádat po svém. Ačkoliv Mistr stále ještě nemá hrob na pražských Malvazinkách, třináctiletá dívka si našla cestu, jak v těchto dnech uctít jeho památku.

Podle informací slovenského serveru pluska.sk se na Charlottině soukromém profilu na sociální síti před pár dny objevily dvě fotografie, které trhají za srdce. Údajně má jít o vánoční záběry z dob, kdy si jich ještě užívali všichni společně. To letos bude u štědrovečerního stolu jedno místo prázdné.

Starší z obou dcer s manželství s Ivanou navíc snímky doplnila o dojemný vzkaz. „Navždy tě budu milovat,“ parafrázuje ho zmíněný slovenský web. Je vidět, že tatínek Charlotte moc chybí.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott