Dominika Gottová: Jasná reakce na pomoc vdovy z Bertramky!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. prosince 2019 13:10

Na pomoc vdovy z Bertramky Dominika Gottová po návratu domů moc nespoléhala, jenže se stalo něco nečekaného. Ivana Gottová jí podle všeho podala pomocnou ruku. Jak na to nejstarší dcera Karla Gotta reagovala?

Dominika Gottová se po návratu do Česka, kterým se rozhodla řešit manželskou krizi, neměla moc na koho spolehnout, snad jen na pár dobrých přátel. Rodinné vztahy, to je jiná… Třeba s manželkou svého zesnulého otce Ivanou Gottovou si nikdy moc nerozuměly.

Přesto vdova ochotně zaplatila manželově nejstarší dcery letenky, aby mohla dorazit na zádušní mši. Pomoc z Bertramky se podle všeho nabízela i v těchto dnech. Vyplývá to alespoň ze slov mluvčí rodiny Gottových.

„Každý se může v životě dostat do složitých situací, nicméně k řešení je třeba nejprve vyvinout vlastní úsilí z vlastního rozhodnutí. K tomu je paní Ivana Gottová připravena Dominice případně pomoci,“ řekla serveru expres.cz Aneta Stolzová.

Jak jsme vás už informovali, tak všechno nasvědčuje tomu, že obě dámy v kontaktu nejsou. Mistrova dcera to potvrdila. „Já jsem šťastná, že jsem v Česku. S bydlením mi pomohla kamarádka, teď si sháním práci. Je mi dobře a daří se mi. Ivanu o pomoc nežádám,“ reagovala dle webu blesk.cz.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová