Lucie Vondráčková: Útok na Šafářovou z jejího profilu!

Lucie Vondráčková, Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. prosince 2019 11:53 | Aktualizováno: 14. prosince 2019 4:31

Lucie Vondráčková a Šafářová nejspíš nikdy nenajdou společnou řeč, ještě mnohem vyhrocenější je ale situace mezi jejich fanoušky, kteří se do sebe pouštějí na sociálních sítích. Ostré diskuze mnohdy spustí opravdové banality.

Není pochyb o tom, že fanouškům Lucie Vondráčkové stále leží v žaludku jmenovkyně Šafářová, která jí přebrala hokejistu Tomáše Plekance, s nímž momentálně čeká dítě. Většinou se ozývají přímo pod příspěvky těhotné tenistky, množí se ale případy, kdy na ní lidé útočí přímo na profilech oblíbené herečky a zpěvačky.

Vondráčková se v posledních dnech snaží na svých účtech navodit správnou vánoční atmosféru. O to samé se snaží i nastávající maminka Šafářová, která naposledy zveřejnila fotografii vánočky a cukroví, které upekla. Příznivce své sokyně v lásce ale dokáže naštvat i takovou banalitou.

Jedna z fanynek si vylila zlost pod nejnovějším snímkem Vondráčkové na instagramu, která přitom byla o něčem úplně jiném – dárcích a rozhovorech pro rádia. „Kobylí hlava musí zveřejnit vánočku, aby se potvrdilo, že ji umí,“ vzkázala tenistce rozladěná uživatelka této sociální sítě.

Zastánci dvojnásobné maminky synů Matyáše a Adama se naposledy do Šafářové pustili po zveřejnění její dojemné předporodní zpovědi. „To miminko jí nepřeju, vzala Lucii Plekancové Vondráčkové a klukům tátu. Mohla si najít svobodného muže a ne rozbít rodinu, to se nedělá,“ zaznělo mimo jiné.

Témata: Lucie Vondráčková Lucie Šafářová