Ivana Gottová: PRAVDA o vztahu s Dominikou děsí!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. prosince 2019 10:40 | Aktualizováno: 13. prosince 2019 22:55

Ivana Gottová a Dominika Gottová se podle všeho nikdy neměly zrovna v lásce, všechny proto zajímá, zdali se po návratu druhé jmenované do Česka něco nezměnilo. Podle článků našich východních sousedů je ale pravda o jejich vztahu děsivá.

Když vyšlo najevo, že se Dominika Gottová v rámci řešení manželské krize rozhodla vrátit do Česka, spoustu lidí napadla otázka, jak asi bude po návratu vycházet s manželkou svého otce. Vždycky to totiž působilo dojmem, že si s Ivanou Gottovou rozhodně nepadly do oka. Nic zatím nenasvědčuje tomu, že to bylo nějak jinak.

Podle slovenského serveru casprezeny.pluska.sk má Ivana svůj život a Dominiku zjevně neřeší. Svědčit o tom mělo už chování vdovy před návratem Gottovy nejstarší dcery domů, např. v rámci války o dědictví, kterou se snažil rozpoutat Dominičin psychicky nemocný manžel Timo, kterého se rozhodla opustit.

Zmíněný web poukazuje také na to, že ačkoliv je Dominika v Praze už týden, neexistuje jediná informace o tom, že by Ivanu kontaktovala, aby ji případně požádala o pomoc v těžké životní situaci. Zřejmě prý dobře ví, proč to nemá smysl.

Ostatně stars24.cz už vás informoval, že se o sebe nejstarší dcera Karla Gotta (†80) stará sama s nezbytně nutnou pomocí kamarádky, která jí poskytla střechu nad hlavou. O peníze ale Dominika podle svých slov nouzi nemá. Ještě v říjnu to přitom byla Ivana, kdo jí zaplatil letenku na mši a pohřeb.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová