Karel Gott (†80): Tajemství o porodu ODHALENO!

Karel Gott píše autobiografickou knihu 11

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. prosince 2019 8:23

Až do smrti si Karel Gott moc tajemství neuchoval, pár se jich ale přece jenom najde. O jednom ví třeba režisér Jiří Adamec. Podle jeho vzpomínek řešil legendární zpěvák před lety velké dilema. Jak to nakonec dopadlo?

U porodu starších dcer Dominiky a Lucie Karel Gott (†80) chyběl, a tak před narozením těch mladších řešil dilema a žádal o radu přátele. Najevo to vyšlo na křtu nové knihy o Mistrovi, kde se o tom rozpovídal právě jeden z rádců.

Byl jím filmový a televizní režisér Jiří Adamec. „Karel přišel na návštěvu, protože řešil, jestli má být u porodu svého dítěte,“ svěřil se dle serveru blesk.cz deníku Aha!. Podle jeho vzpomínek se všichni Gottovi rádci rozhodně neshodli. S kým si filmař navzájem oponoval?

„Byl to, myslím, Karel Svoboda, který mu říkal, že by to neměl dělat, protože tím, že tam bude, tak se mu ta žena může jaksi zprotivit nebo odcizit, že to prostě změní jejich vztah. Ale já jsem mu tvrdil, že opak je pravdou. U porodu našeho Daníka jsem byl a od té doby jsem si své ženy vážil mnohem, mnohem víc,“ zavzpomínal.

Adamce dnes prý mrzí jediná věc – Gotta se nikdy nezeptal, zdali u porodu dcery Charlotte opravdu byl. Bohužel už se ho ani nezeptá…

Témata: Karel Gott Jiří Adamec (režisér)