Hana Zagorová: Přichystala tajnou poctu Karlu Gottovi (†80)!

Hana Zagorová 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 21:18

Hana Zagorová měla ke Karlu Gottovi velice blízko, před pár lety mu umožnila návrat na pódia poté, co porazil rakovinu. Není divu, že chtěla uctít jeho památku i na tradičním vánočním koncertě. Jak to nakonec udělala?

Spousta poct zesnulému Karlu Gottovi (†80) se vdově Ivaně Gottové nepozdávala, a tak dělala všechno pro to, aby mnoha z nich zabránila. Někomu, kdo Mistra znal tak dobře jako jeho dlouholetá kolegyně Hana Zagorová, ale svolení dávat nemusela.

Mnohonásobná Slavice se rozhodla věnovat legendárnímu zpěvákovi, který počátkem října podlehl leukémii, vzpomínku na svém tradičním vánočním koncertě v Lucerně, který se konal v úterý. Povyprávěla o tom ještě před ním.

„Pro mne je totiž opravdu hrozné, že už tu není, a ještě zdaleka jsem se s tím nesrovnala,“ svěřila se populární zpěvačka serveru blesk.cz s tím, že jako poctu vybrala písničku Kdyby se vrátil čas.

Zagorová vysvětlila, proč zvolila právě tuto skladbu. „Karel ji měl moc rád. Zazpívám mu ji jako poslední v první půlce koncertu. Hezky to všechno uvedu, jeho jméno ale neřeknu,“ dodala.

Témata: Hana Zagorová Karel Gott