Jágr si našel Slovenku Hantuchovou: Takhle ho berou u našich sousedů!

Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 18:38

Nejnovější známostí Jaromíra Jágra je Slovenka Daniela Hantuchová, a tak je dobré vědět, jak si legendární hokejista u našich sousedů stojí. Jeden z jeho kamarádů s ním právě na Slovensku připravuje akci. Co si myslí o vztahu Jágra a Slováků?

Česko i Slovensko v posledních dnech zajímá, jak to dopadne s románkem našeho hokejisty Jaromíra Jágra a tenistky „od sousedů“ Daniely Hantuchové. Už teď je jasné, že se v rámci akce, o které vás stars24.cz informoval, ukáže olympijský vítěz v červnu i v Bratislavě. Jaký je vlastně vzájemný vztah hokejisty a Slováků?

„Jarda má ke Slovensku vřelý vztah,“ prozradil webu denik.cz promotér a jeho dobrý přítel Petr Větrovský. Je to prý dáno nejen tím, že se narodil a dokonce i reprezentoval v dobách společného státu, ale i tím, že jeho partnerkou byla slovenská modelka Andrea Verešová.

Kamarád hokejové legendy má navíc i další vysvětlení. „Myslím si, že jak my Češi, tak Slováci si vzájemně rozumíme, máme spoustu společného. To je podle mě i důvod, proč slovenští fanoušci drží palce i Jaromíru Jágrovi,“ vysvětlil.

Není proto divu, že reakce příznivců ze Slovenska jsou pozitivní. „Přišly nám třeba i zprávy od fanoušků, že se jim splnil sen. Věříme, že to fanoušci na Slovensku ocení a i u nich bude mít akce velký úspěch,“ přeje si promotér.

Témata: Jaromír Jágr Daniela Hantuchová