Tomáš Plekanec zmizel: Jen pár dní před porodem!

Tomáš Plekanec 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 17:53 | Aktualizováno: 14. prosince 2019 11:43

Z Tomáše Plekance se ještě v prosinci stane už trojnásobný tatínek, pouze několik dní před narozením dcerky se ale stala šokující věc. Hokejista beze stopy zmizel a fanoušci nevědí, kde je.

Jen pár dní před porodem prvního potomka, kterého čeká společně s Lucií Šafářovou, Tomáš Plekanec záhadně zmizel. Na sociální síti Instagram, kde fungoval pod uživatelským jménem @tomasplekanecofficial, po něm není ani stopy.

Pokud do prohlížeče zadáte webovou adresu jeho instagramového profilu, vyskočí na vás následující hlášení: „Je nám líto, ale tato stránka není dostupná. Odkaz, na který jste klikli, je asi poškozený, nebo už je daná stránka odstraněná. Vraťte se na Instagram.“ To hovoří za vše.

Ještě několik dní nazpět jej Lucie Šafářová nezapomněla zmínit a označit v dojemné zpovědi, kterou na stejné sociální síti zveřejnila. I tento odkaz vás však pošle na stránku s oním chybovým hlášením. Fanoušci sympatického sportovního páru přitom oceňovali, jak se Plekanec po boku Šafářové změnil a instagramu se začal pečlivě věnovat.

Příznivci hokejisty však mohou být nakonec v klidu. Bývalý reprezentant si pouze změnil uživatelské jméno, když z něj odebral slovo „official“. Nyní už ho tedy na Instagramu najdete jako uživatele „tomasplekanec“.

Témata: Tomáš Plekanec