Dalibor Janda zuří: Trapas s diváky na koncertě na Slovensku!

Janda, Dalibor 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 16:13

Doby jeho největší slávy sice už dávno pominuly, o fanoušky a diváky na koncertech ale zpěvák Dalibor Janda nouzi nemá. Na Slovensku se mu ovšem v těchto dnech přihodil jeden velký trapas.

Předvánoční koncert v Bratislavě už je pro Dalibora Jandu tradicí. Populární zpěvák na svých vystoupeních dává běžně šanci odvážlivcům z publika, aby si s ním zazpívali. Tentokrát si ale podle všeho pěkně naběhl.

Šanci na pódiu dostala tentokrát dáma, která dostala možnost si vybrat svojí oblíbenou píseň z Jandova repertoáru. Zvolila Kličkovanou, ale ukázalo se, že neumí text. „Co je? Zpívejte se mnou! Vy jste se přihlásila a neumíte text?“ kroutil dle serveru pluska.sk zpěvák hlavou. To ale ještě netušil, co bude následovat.

Na jevišti se totiž objevil hlučný pán. „No a máte pomocníka,“ konstatoval značně rozladěný Janda. Ani on ale text písně neznal, pouze vydával prapodivné zvuky a vtipně se u toho hýbal. „Stop, stop!“ zavelel kapele trojnásobný Slavík a spustil.

„Děkuju vám, to je všechno. Vidím, že to neumíte. Stačilo to! Víš, co to je? To si nech do cirkusu! Asi se chtěl předvést, že umí tancovat!“ komentoval výkon neznámého pána Janda. „Dnes se to nepodařilo, nevím… Tak snad příště, jo? Mějte se fajn,“ rozloučil se následně i s paní, která rovněž pohořela.

Témata: Dalibor Janda