Andrea Pomeje: Obětovala se Jirkovi, teď se vzdala snu kvůli dceři!

Andrea Pomeje 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 13:05

Andrea Pomeje se s přítelem Petrem pomalu chystá na stěhování pryč z Prahy, nikoliv ale z České republiky, ačkoliv to byl její celoživotní sen. Plány jí ovšem už pravidelně hatí ti úplně nejbližší lidé.

Andreu Pomeje osud v posledních letech těžce zkoušel. Nejvíc si ho to vytrpěla s manželem Jiřím (†54), pro kterého se mnohokrát obětovala a snažila se tu pro něj být v dobrém i ve zlém. Letos v únoru ale herec podlehl rakovině a dýdžejka mohla začít myslet na něco jiného, např. i na uskutečnění svého letitého snu – stěhování do jedné exotické asijské země.

Teď ale krasavice, která nedávno absolvovala reoperaci plastiky prsou, přiznala, že to opět není na pořadu dne, a to přestože se s přítelem Petrem Plačkem stěhuje mimo Prahu. „Já myslela, že se chcete stěhovat do Thajska?“ napsala Andree jedna z fanynek.

Pomeje přiznala, že o to stála, dokonce už sondovala terén. „Našli jsme si tam domeček k pronájmu, já domluvila práci a veškerá povolení. Jenže jedna věc pořád nebyla jistá… A to, jestli když budu vystupovat, bude Anička v těch nejlepších rukou. Strašně jsem se bála ji někomu svěřit, byť jen na pár hodin! Tak jsem to podvědomě bojkotovala,“ svěřila se na instagramu.

Velkého snu o životě v exotice se tedy vzdala kvůli dceři, kterou má se zesnulým hercem. „Nemít ji, tak už jsem tam dávno! Ale intuice a zodpovědnost za tu malou bytost mi teď říká, že doma jsme tady,“ vysvětlila Andrea.

Témata: Andrea Pomeje