Ivana Gottová terčem hněvu fanoušků: Jde o Mistra!

Karel Gott s ženou Ivanou 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 8:24 | Aktualizováno: 12. prosince 2019 0:54

Od smrti Karla Gotta uplynuly už více než dva měsíce, ale hrobu se legendární zpěvák podle všeho stále nedočkal, což nedělá dobrotu. Vdova Ivana Gottová se kvůli tomu dokonce stala terčem hněvu fanoušků Mistra.

Prvních pár týdnu po smrti Karla Gotta (†80) se Ivana Gottová mohla opřít o podporu Mistrových fanoušků, v posledních dnech se ale začínají obracet proti ní. Podle webu extra.cz se obdivovatelům legendárního zpěváka nelíbí, že stále ještě neexistuje slibované místo jeho posledního odpočinku na hřbitově na pražských Malvazinkách.

„Chápu, že má manželka Karla Gotta smutek, ale na co čeká s tím hrobem?“ ozvala se prý dle zmíněného serveru fanynka a shodou okolností také jmenovkyně vdovy. „Věřte, že řada obdivovatelů vašeho muže neměla příležitost se s ním rozloučit, a tak doufá, že bude moci přijet do Prahy a poklonit se jeho památce u hrobu,“ připomněla.

„Už měl být dávno hotový. Vím, že to někdy může chvíli trvat, ale tak dlouho? Neodsunula to na neurčito? Při jeho přípravách a organizaci by aspoň přišla na trochu jiné myšlenky,“ dodala ještě vzápětí.

Ukázalo se ale, že takový názor nemá sama. „To je hezké, že vydává pořád nějaká vyjádření, a ještě navíc přes jakousi mluvčí, ale nemohla by spíš zařídit, aby bylo kam panu Karlovi Gottovi položit kytičku? Vždyť už odešel před dvěma měsíci,“ přisadil si Josef a podobných komentářů bylo samozřejmě víc. Vyslyší vdova tyto prosby?

Témata: Ivana Gottová Karel Gott