Jágr a Hantuchová: Bude SVATBA?

Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. prosince 2019 11:26

Jaromír Jágr je už několik dní spojován s tenistkou Danielou Hantuchovou, která by byla jeho první známostí od rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou. Zatím se neví, jak moc je to vážné. Přesto už se objevují informace o možné svatbě.

Už druhým týdnem sledují česká i slovenská média údajný románek hokejisty Jaromíra Jágra, toho času ve stavu zraněných, a bývalé úspěšné slovenské tenistky Daniely Hantuchové, kteří spolu byli před několika dny přistiženi na schůzce v Praze.

Oba údajní milenci nejsou ohledně celé záležitosti moc sdílní. Sympatická Slovenka na dotazy médií nereagovala. Olympijský vítěz se nejprve na novináře obořil s dotazem, jestli se budou ptát na všechny lidi, které zná. Později přiznal, že se s Hantuchovou zná déle, a tak se viděli, když dorazila do Prahy.

Fanouškům hokejisty by se nový pár líbil, protože se domnívají, že by se tenistka k Jágrovi chodilo, jelikož sama dělala profesionální sport, a tak by si s útočníkem, který i v 47 letech nadále hraje na nejvyšší úrovni, měla rozumět.

Teď si příznivci dokonce mohou na úspěch jejich vztahu vsadit u jedné z tuzemských sázkových kanceláří, která vypsala kurzy na případnou svatbu (7:1) i otcovství (10:1). Hantuchová se v minulosti nechala slyšet, že se dětem nebrání. Tak uvidíme…

Témata: Jaromír Jágr Daniela Hantuchová