Šafářová ukázala vánoční cukroví: Na tohle se může Plekanec těšit!

Lucie Šafářová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. prosince 2019 9:39

Lucie Šafářová nemá na přípravu oslav vánočních svátků tolik času, jak bývá obvyklé. Ještě před Štědrým dnem se totiž vydá na porodní sál a přivede na svět prvního potomka. S pečením cukroví proto už dost pokročila.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec mají pod stromeček dostat vánoční dárek v podobě prvního společného potomka – konkrétně má jít o holčičku. Protože má těhotná tenistka termín dle všeho ještě před Štědrým dnem, je třeba urychlit přípravy svátečních oslav.

Jak už vás stars24.cz informoval, nastávající maminka to rozhodně nepodcenila. Domů si už několik dní nazpět pozvala pomocnici a dala se do pečení cukroví, např. kokosek, vanilkových rohlíčků nebo linecké. Teď se na sociální síti pochlubila výsledkem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova), Pro 9, 2019 v 1:14 PST

Na instagramu totiž zveřejnila fotografii, ze které je patrné, jak se pečení vydařilo. „Domácí vánočka a cukroví… už také máte doma?“ komentovala Šafářová a nezapomněla poděkovat své pomocnici za skvělou práci.

Na společně strávené svátky s tenistkou a malou dcerkou se bezpochyby těší i hokejista Plekanec. Ten se podílí spíš na přípravách útulného prostředí pro dcerku. V uplynulých dnech jí mimo jiné složil kolébku.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec