Agáta Prachařová si oddechla: Po Kubovi konečně někdo normální!

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 20:20

Strádání o samotě je u konce, už i Agáta Prachařová si – podobně jako její manžel Jakub – našla nového partnera. Ráda je především za jednu věc, kterou najdete v životopise jejího ctitele. Co si pochvaluje?

Jak už vás stars24.cz informoval, v uplynulých hodinách vyšlo najevo, co je zač nový partner Agáty Prachařová, ze kterého modelka a moderátorka už několik dní nemůže spustit oči. Údajně se jmenuje Zdeněk Turek a tentokrát rozhodně nejde o někoho ze šoubyznysu.

Právě za to je dvojnásobná maminka ráda. „Jsem šťastná, protože mám konečně normálního kluka s normální prací. Nechci to hlavně zakřiknout, ale prozradím, že je to hezký,“ svěřila se webu expres.cz. Do detailů ale zacházet nechtěla.

Přesto prozradila, jak došlo k seznámení. „Seznámili jsme se přes Tinder. A co jako? Nevidím na tom nic špatného. Bylo to druhé rande přes Tinder a pak jsem si ho smazala. Měla jsem ho jenom chvíli,“ popsala Prachařová.

Turek se podle zmíněného serveru zná s Helenou Vondráčkovou a jejím mužem, který by za něj klidně strčil ruku do ohně. Martin Michal se nechal slyšet, že za Zdeňka ručí. Prý je to velice chytrý a slušný kluk. Tak uvidíme, jak dlouho si s tím Agáta vystačí.

Témata: Agáta Hanychová