Jágr po románku s Hantuchovou promluvil: UŽ 10 DNÍ…

Jaromír Jágr 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 18:44

Jaromír Jágr v posledních dnech nepoutá pozornost tím, co i v 47 letech zvládne na ledě, ale svým osobním životem. Spojují ho totiž s tenistkou Danielou Hantuchovou. Jágr teď poprvé od chvíle, co se tak stalo, promluvil k fanouškům.

Víc než jeho (ne)přítomnost na ledě v posledních dnech zajímá lidi, jak to legendární hokejista Jaromír Jágr má se slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou, se kterou byl přistižen na schůzce v Praze. Na sociální síti se teď poprvé od vypuknutí „milostné aféry“ ozval.

„Ahoj, hokejová rodino. Už 10 dní jsem nebyl na ledě,“ přiznal na facebooku. Není to však tím, že by hokej kvůli nové lásce odsunul na vedlejší kolej. Jágr se předminulý týden zranil v extraligovém utkání a od té chvíle nenastoupil.

Zprvu ani nevěděl, co se přesně přihodilo. Teď už diagnózu zná a pracuje na vyléčení. „V utkání se Spartou jsem si natrhl oba dva přitahovače. Je to lepší, než to zní, oni se tolik při bruslení nepoužívají. Teď na sobě musím zamakat, abych se do toho znovu dostal,“ vzkázal fanouškům.

Přímo k románku s Hantuchovou se tedy hokejista nevyjádřil, i když příznivcům by se nový sportovní pár zamlouval. Domnívají se totiž, že jako bývalá profesionální sportovkyně by měla pro Jágra větší pochopení.

Témata: Jaromír Jágr