Živí Dominiku Ivana Gottová? VÍME, jak to je!

Gottová, Ivana 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 16:13 | Aktualizováno: 11. prosince 2019 22:32

Ivana Gottová a nejstarší dcera jejího zesnulého manžela Dominika podle všeho nemají zrovna nejlepší vztahy, přesto vdově nedělalo před 2 měsíci problém zaplatit jí letenky. Živí Ivana rozvádějící se Dominiku i po jejím návratu do Česka?

Dominika Gottová minulý týden prchla před nevěrným a psychicky nemocným manželem z Finska zpátky do rodného Česka. Co se bydlení týče, spoléhá se zatím na pomoc kamarádky. Jenže u nejstarší dcery legendárního zpěváka byly mnohdy problémem i peníze.

V minulosti se opakovaly situace, kdy Karel Gott (†80) dal Dominice jistý peněžní obnos, aby mohla žít důstojně. Navíc se předem vyrovnali, co se dědictví týče. Nejstarší dcera měla od Mistra dostat sedmimístnou částku. Přesto se opakovaně dostávala do svízelné situace. Kdo ji tedy živí po návratu domů?

Dominika tvrdí, že si vystačí s vlastními zdroji. „Ve Finsku jsem měla zaměstnání, takže jsem si nějaké peníze přivezla s sebou. Už mám i nabídku práce, jestli to tam vyjde, budu zajištěná. Nastupovat bych měla velmi brzy,“ prozradila serveru extra.cz.

Najednou to zkrátka jde. Přitom ještě v říjnu musela vdova Ivana Gottová zaplatit Dominice letenky, aby se vůbec dostala na zádušní mši v pražské svatovítské katedrále a následný pohřeb. Přejme tedy nejstarší dceři zesnulého zpěváka, aby se jí alespoň v tomto směru vedlo i nadále.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová