Veronika Kubařová v slzách kvůli StarDance: KOLAPS!

Veronika Kubařová se svým tanečním partnerem 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 14:16

Sobotní večer StarDance neprobíhal podle jejích představ a Veronika Kubařová to úplně neunesla. Navzdory tomu, že nakonec postoupila do finále a skončí na bedně, slzám se neubránila už o uplynulém víkendu. Co se přihodilo?

Veronika Kubařová se od začátku letošní řady StarDance kolo po kole profilovala jako favoritka soutěže, přesto měli u víkendu s tanečním partnerem Dominikem Vodičkou namále. Ještě s jedním párem museli do rozstřelu a zatančit třetí tanec večera.

Nakonec se na ně usmálo štěstí, když Marek Eben a Tereza Kostková poslali z kola ven youtubera Kovyho s jeho taneční partnerkou Veronikou Liškovou. Stalo se tak k naprostému překvapení členky souboru Dejvického divadla, která si myslela, že její pouť soutěží je právě u konce.

„Nečekala jsem vůbec, že postoupíme až do finále, a už vůbec ne, když jsme byli v rozstřelu,“ prozradila serveru ahaonline.cz sympatická herečka, která na parketu neudržela slzy. „Já neměla ani čas si odskočit, abych ty emoce mohla zpracovat,“ vysvětlila, proč k tomu došlo.

Kubařová nijak netají, že s psychikou čas od času bojuje. Webu novinky.cz prozradila, že všechno obracela destruktivně do sebe, což vedlo až k fyzicky nepříjemným stavům. „Pracovala jsem na tom i s psycholožkou, abych dokázala reagovat adekvátně a přiměřeně,“ nechala se slyšet.

Témata: Veronika Kubařová StarDance