Ewa Farna: Nezapomenutelný zážitek, který ji totálně odrovnal!

Ewa Farna 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 13:01 | Aktualizováno: 9. prosince 2019 18:03

Ewa Farna zažila o uplynulém víkendu něco, na co podle vlastních slov do smrti nezapomene. Sama zpěvačka dlouho hledala ta správná slova, aby dokázala přesně pojmenovat, co se jí stalo.

Výjimečný letošní rok, během kterého se v první řadě stala maminkou, zakončila Ewa Farna dalším speciálním zážitkem. V nové pražské koncertní hale si zazpívala se symfonickým orchestrem a z výsledku byla unešená. Stejně jako její fanoušci.

Populární zpěvačka zprvu marně hledala slova. „Ještě to nedokážu pochopit. Dejte mi chvilku, až sesbírám slova, ozvu se… Já potřebuju ještě vstřebat ty emoce… A přebalit,“ vzkázala příznivcům v neděli na instagramu.

Do dnešního dopoledne si zvládla srovnat v hlavě, co chce říct. „Budu pokračovat v postech a při každém dopíšu nějakou svou emoci. Budu Vás tu otravovat fotkami z toho jedinečného večera. Ten totiž nezapomenu. Děkuju Vám za tu důvěru, kterou jste mi dali tím, že jste dorazili,“ děkovala Farna.

„Bylo Vás 3000 a jsem dojatá, že jste si na mě udělali čas… ten je nejcennější komoditou, kterou má každý na světě stejně. A nejde si ji koupit, den má prostě 24 hodin. A Vy jste mi věnovali a udělali jednu holku fakt šťastnou,“ dodala zpěvačka.

Témata: Ewa Farna