Charlotte Gottová pod tlakem: Fanoušci Mistra se dožadují svého!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 12:22 | Aktualizováno: 10. prosince 2019 0:10

Fanoušci sice přišli o Karla Gotta, to ale neznamená, že by na hudbu zanevřeli. Následovnici Mistra navíc hledají přímo v rodině zesnulého zpěváka. Dočkají se od jeho milované dcery toho, co požadují?

Po smrti Karla Gotta (†80) se zraky Mistrových fanoušků upírají směrem k Charlotte Gottové, která s tatínkem ještě stihla nazpívat velký hit Srdce nehasnou. O tom, jak se nezletilým dcerám, po otcově odchodu daří, není moc informací. Mluvčí rodiny nedávno neprojevila moc velkou ochotu cokoliv na toto téma prozradit.

Slovenský web pluska.sk připomíná, že Gott původně neměl v plánu zakládat rodinu, přesto se mu podařilo zplodit hned čtyři dcery. A jedna z nich, právě Charlotte, má možnost jít v tatínkových šlépějích. Po úspěchu společného duetu má přinejmenším dobře nakročeno.

Příznivci Karla Gotta nyní doufají, že se budou moci přeskupit do fanklubu jeho druhé nejmladší dcery, která jim podle zmíněného serveru otce velmi připomíná. Není proto divu, že na sociálních sítích vyjadřují svá očekávání.

„Král popu odešel, ať žije královna,“ píše se dle webu ve fanouškovské skupině Přátelé Karla Gotta. Fanoušci tak nabádají malou Charlotte, aby se vydala ve stopách Slavíka a byla jeho pomyslnou nástupkyní. Vyplní se jejich přání?

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott