Honza Musil rok poté: Zdrcující verdikt lékařů mu změnil život!

Jan Musil už je z nemocnice doma, na kontroly ale chodit musí 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 11:14

Téměř přesně před rokem prodělal Honza Musil vážný úraz, po kterém vůbec nebylo jasné, jestli se ještě někdy postaví na nohy. Dnes už všichni víme, že se to povedlo. Oblíbený moderátor však se zdravím stále bojuje.

Honza Musil se po roční přestávce opět těší na „normální“ Vánoce, loňské svátky mu totiž pokazila nehoda, která se stala v garáži. Pád ze žebříku měl opravdu nepříjemné dopady – zlomená páteř a žebra či propíchnutá plíce. Vyhlídky tváře televize Barrandov nebyly dvakrát optimistické.

„Sám nemohu uvěřit, jaký pokrok jsem od zdrcujícího verdiktu, kdy hrozilo, že nebudu chodit, nejen díky své disciplíně, manželově pomoci a empatii a zejména lékařům a odborníkům za tak krátký čas udělal,“ přiznal extra.cz v těchto dnech, kdy už je to téměř 12 měsíců.

Následky vážného úrazu ho ovšem pronásledují dodnes. „Pracuji, snažím se všechny věci dělat normálně, ale určitá omezení mám. Horší chůze, občasné bolesti, citlivost na počasí, ale každým týdnem díky rehabilitacím se vše zlepšuje,“ konstatuje oblíbený moderátor.

Musila proto ještě čekají další procedury, které by mu měly zcela ulevit. „Mnoho věcí, kdy budu snad zcela v pořádku, mám ještě před sebou. V dalším týdnu se dozvím po lékařské kontrole, co bude ještě v rámci mé léčby následovat,“ dodal.

Témata: Jan Musil