Agáta Prachařová: Identita nového chlapa odhalena!

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 10:01

Agáta Prachařová už v posledních dnech netají, že má blízko k novému chlapovi, jeho identita ale zůstala dlouho neznámá. O víkendu to ale prasklo. Další partner modelky a moderátorky se má jmenovat Zdeněk Turek.

Už pár dní zpátky to vypadalo, že si Agáta Prachařová – navzdory tvrzením, že nikoho nehledá – našla nového chlapa. Jak vás stars24.cz informoval, na instagramu vyvěsila fotku, na které byla vidět ruka neznámého muže v jejím klíně. Ještě chvíli vydržela dvojnásobná maminka mlžit, ale nakonec kápla božskou.

Podle serveru super.cz se o víkendu pochlubila novou známostí na facebooku, když si změnila svůj stav na „zadaná“ a dokonce prozradila identitu neznámého ctitele. Údajně jím má být blonďatý hezoun Zdeněk Turek.

Fanoušci začali hned gratulovat a nového partnera modelky a moderátorky hodnotit. „Ten je hezčí než (Jakub) Prachař,“ zaznělo mimo jiné v komentářích. Spousta lidí si vystačili s pouhým přáním „hodně štěstí“. Úsměv na tváři jim ale dlouho nevydržel. Status „zadaná“ totiž po krátké chvíli z jejího profilu na sociální síti zmizel.

Už nějaký čas má novou známost i její manžel Jakub, se kterým se hodlá nechat rozvést. Populární herec a moderátor to dal podle dostupných informací dohromady s elitní topmodelkou Denisou Dvořákovou.

Témata: Agáta Hanychová