Dominika Gottová: OSTRÝ VZKAZ nevítané rodinné návštěvě!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 8:23 | Aktualizováno: 10. prosince 2019 22:02

V Česku je sice Dominika Gottová jen pár dní, ale už se musí zabývat nevítanou návštěvou rodinného příslušníka. Ten má v plánu již brzy přijet do Prahy, ačkoliv si to tady téměř nikdo nepřeje.

Dominika Gottová minulý týden zametla s nevěrným a psychicky nemocným manželem Timem, kterého opustila a odjela domů do Česka. Už brzy se tu ale možná dočká jeho návštěvy. Hudebník totiž zjistil nemilé věci o své milence.

„Claudia mě zablokovala a učinila nějaká opatření. Pokud tohle vidíš, napiš mi mail a můžeme naposledy zajít na kafe,“ psal nejprve a vzápětí ještě dodal: „Cítím se špatně, protože mi Claudia Pearl celou dobu lhala. Má v Mexiku přítele, přesto je to ale moje spřízněná duše.“

V zoufalém (a možná také podnapilém) stavu pak znovu zatoužil po manželce a prohlásil, že už příští měsíc se objeví v Česku. „Vrátím se ke své ženě Domi, v lednu přiletím do Prahy,“ vzkázal, aniž by ho zajímal její názor.

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) ale rázně odmítla, že by o Timovu přítomnost v Česku stála. „Nechci ho tu, vůbec mě nezajímá a jestli opravdu přiletí, tak se s ním v žádném případě nehodlám potkat,“ cituje web super.cz její slova pro Blesk.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki